Ring til os på (+45) 86 51 88 80
< Tilbage til alle nyheder
Del nyheden
03/04/2020

Nyt stærkt branchesamarbejde

Samarbejde med Technicon

Hos LT Automation vægter vi øget branchesamarbejde højt og derfor samarbejder vi med Technicon, der i 2018 blev kåret til Nordjyllands mest innovative virksomhed.

“Vi tror på, at et tættere branchesamarbejde gør alle parter stærkere. Med Technicons store udbud opnår vi et bedre afsæt, for at kunne løse nye udfordringer. Desuden har Technicons medarbejdere fingeren på pulsen, når det gælder den seneste indsigt i udviklingen inden for robotteknologi. Ved at kombinere produktbredden, Technicons viden med vores innovative tilgang, opnår vi et innovativt mindset, som gør, at vi kan skabe kreative løsninger på udfordringer, der ikke før kunne løses” siger Lasse Thomsen.

Målsætningen er klar

Vi vil gå forrest for at skabe nytænkende og banebrydende robotløsninger. Den tætte kobling mellem kreativitet, behovsforståelse og teknologiindsigt spiller en vital rolle. Det stiller krav til indsigt og viden i alle led. Derfor er vi med i hele fasen: vi rådgiver, konstruerer, udvikler, implementerer og servicerer efterfølgende de nytænkende automationsløsninger.

Vi tager afsæt i det nyeste inden for automationsudstyr og sammensætter det på en innovativ måde. Samtidig er vi meget bevidst om, at det er gennem tættere samarbejde i robotbranchen, at nye vækstmuligheder realiseres.

“Hos LT Automation sætter vi en ære i at bryde med vanetænkning og bruge faglighed til at flytte grænserne for, hvad der teknologisk er muligt. Vi vil vise, at man kan anvende automation på nytænkende vis, så vi løser produktionsudfordringer, som man hidtil ikke har troet kunne klares” siger direktør og indehaver Lasse Thomsen.

Innovativ gevindskærer med UR løsning

Med afsæt i noge af de produkter, som Technicon forhandler, har vi bl.a. udviklet en ny gevindskærende robot, der gør produktionen lettere med en ekstra hånd. Den nye model består bl.a. af et modulbord med en tilhørende UR 10-cobot.

Dertil er monteret to områdescannere, som øger robottens hastighed, når der ikke er personer i nærheden. Samtidig sikrer løsningen, at man undgår skader i forbindelse med den robotmonterede boremaskine.

Områdescanneren giver signal til robotten om at sætte hastigheden ned, når en person nærmer sig. Samtidig gives der signal til personer omkring robotten om, at de nærmer sig en arbejdende robot. Går en person helt tæt på robotten, stopper robotten og boremaskinen, indtil personen atter har forladt området.

Læs mere om gevindskæreren her

 

Kunne du tænke dig at høre mere?

Vi er altid klar til at tage i mod din henvendelse. Om du har spørgsmål til vores rådgivningsforløb, automatiseringsløsninger, produkter eller noget helt fjerde.

KONTAKT OS HER