Ring til os på (+45) 86 51 88 80
< Tilbage til alle nyheder
Del nyheden
04/11/2020

Fleksibel automation i kampen mod corona

Vi tør gå forrest, når det gælder nytænkning og banebrydende løsninger. Nu sætter vi fleksibel automation ind i kampen mod corona. Vi har netop lanceret en film, der viser hvordan den brugervenlige Disinfection Robot er udviklet til at bekæmpe enhver form for virus og bakterier.

Desinfection Robot kan komme rundt allevegne, og med målrettet UVC-lys desinficerer den mobile løsning automatisk og effektivt enhver form for overflade.

Det er samtidigt nemt at betjene robotten bare ved hjælp af en iPad, en tablet eller en smartphone, og fordi den er alsidig og kan fungere i op til 20 timer i døgnet er den hurtigt tjent hjem.

Takket være den teknologiske udvikling sikres både mere avancerede og brugervenlige løsninger på hidtil uløselige udfordringer. Dermed opnå både patienter, ansatte og sundhedsøkonomien kontante fordele. Det skyldes, at robotløsningerne år for år bliver stadigt mere sikre og stabile. Dermed kan de rullende og fleksible robotter med indbygget software let aflaste, supplere og erstatte mange gentagende fysiske plejeopgaver.

Ved at anvende avanceret og brugervenlig teknologi i hverdagen skånes personalet, og de ansattes varme hænder frigøres i stedet til at varetage andre sundheds- og velfærdsmæssige kerneopgaver. Det er sund fornuft, der betaler sig.

Fleksibilitet, brugervenlighed og driftssikkerhed i højsædet
I fjor fik LT Automation DIRAs automationspris for sin evne til at udvikle robotløsninger til sundhedssektoren. Siden er verden som bekendt blevet ramt af covid-19 pandemien, og bekæmpelse af udbredelse af covid-19 smitten er årsagen til lanceringen af det seneste produkt fra LT Automation.

FOR YDERLIGERE OPLYSNINGER KONTAKT 
Dir. Lasse Thomsen, LT Automation A/S på 2195 8880 eller [email protected],
hvis du vil vide, hvordan Desinfection Robot kan nedbringe smitterisikoen hos jer.

 

Kunne du tænke dig at høre mere?

Vi er altid klar til at tage i mod din henvendelse. Om du har spørgsmål til vores rådgivningsforløb, automatiseringsløsninger, produkter eller noget helt fjerde.

KONTAKT OS HER