Ring: +45 86 51 88 80

NS System

Bedre arbejds­miljø og styrket lønsomhed

En mere forbundet verden med accelereret internethandel understreger den skærpede globale konkurrence.

For NS System A/S, der er førende inden tekstiltryk i Danmark for fordrer den udvikling at virksomheden konstant har fokus på hvordan man optimerer produktiviteten og styrker innovationskraften.

Danmark er omkostningstungt og derfor skal den relative lønandel bringes ned. Samtidig er ansvarlig produktion noget, man går op i hos NS System. Kunne de udfordringer løses med fleksibel automation?

Svaret er ja.

LT Automation har leveret en løsning med to brugervenlige cobots fra Universal Robots, som aflaster personalet for mange af de gentagende arbejdsfunktioner, der knytter sig til manuelle arbejdsprocesser.

Ud over en effektivitetsgevinst på 10-15% sikrer cobotsne NS System samtidig stor fleksibilitet. Virksomheden har fået et konkurrencemæssigt forspring fordi det nu er lønsomt at producere små seriestørrelser.

Løsningen fra LT Automation spiller sammen med det øvrige produktionsudstyr. NS System var løbende i dialog med LT Automation bl.a. om hvordan man bedst sikrede en velfungerende og brugervenlig interface. Det førte bl.a. til en tilpasset løsning, hvor enkle knapper frem for et display blev valgt. 

Resultater
  • 10-15% effektivitetsstigning
  • 50% færre gentagende arbejdsopgaver
  • Hurtig omstilling og større fleksibilitet
  • Små serier er lønsomme