Ring til os på (+45) 86 51 88 80
< Tilbage til alle nyheder
Del nyheden
07/02/2020

Ny måned betyder nye kræfter til LT-holdet

Faktisk har vi fået 4 nye ansigter hos LT Automation og derved en masse hænder til at hjælpe. Til teamet stiller 2 studerende fra UCN, en ny elev fra Tech College og en ny mand, som vil sørge for at tage godt imod jer, når I kommer på besøg.

Den første mand til venstre i billedet er Kasper Rousing, som er i gang med at uddanne sig til produktionsteknolog på UCN og i den sammenhæng er i praktik hos os. Kendskabet til LT Automation startede efter et virksomhedsbesøg, hvor interessen for robotter og automation for alvor spirede. Kasper har valgt konstruktionslinjen, så hans opgaver bliver primært teknisk beregning, tegning og dokumentation.

Næste levende billede er også fra UCN og er i gang med at uddanne sig til Automationsteknolog. Byd velkommen til Steffen Christensen, som også er i praktik her ved LT Automation. Steffen er tidligere uddannet Styring og regulerings elektriker og har derfor kendskab til servicering og vedligeholdelse de automatiske anlæg. Vi mødte Steffen første gang til MatchMaking messe på UCN tilbage i oktober og har nu den fornøjelse at byde ham velkommen her hos LT Automation.

Tredje nye mand kommer til at have sin gang her hos LT Automation i lidt længere tid, han er nemlig vores nye elev. De næste 3,5 år har vi glæden af at have Søren Thellufsen med på LT holdet. Søren kommer tidligere fra en helt anden branche, men har altid været fascineret af robotter. Derfor valgte han i sommers at ændre retning og er nu i gang med Automatikteknikker uddannelsen på Tech College. Vi er spændte på fremtiden og glæder os til at være en del af den udvikling Søren skal igennem de næste 3,5 år.

Fjerde og sidste mand er vores nye medarbejder Enzo. Enzo er opvokset i Hillerød, hvor han er blevet skabt af kunstneren Jan Andersen. Det har taget 8 år at bygge Enzo, da hver enkelt del er nøje udvalgt og placeret. Med sig har Enzo både familiefoto af sine robotforældre og certifikat på sit navn, for oprindeligt er Enzo opkaldt efter Ferraris grundlægger Enzo Ferrari, som også har været inspirationen til det pyntede udseende. Vi har fundet den bedste placering til Enzo, som nu kommer til at pryde indgangen og byde alle vores gæster velkommen på Fåborgvej 15A.   

Velkommen til alle mand!

Kunne du tænke dig at høre mere?

Vi er altid klar til at tage i mod din henvendelse. Om du har spørgsmål til vores rådgivningsforløb, automatiseringsløsninger, produkter eller noget helt fjerde.

KONTAKT OS HER