Ring til os på (+45) 86 51 88 80
< Tilbage til alle nyheder
Del nyheden
07/06/2021

Søges – Teknisk salgssupporter

I en projektvirksomhed som LT Automation, er en stor del af dagligdagen at udarbejde tilbud på kundespecifikke løsninger. For at opretholde kvaliteten af vores tilbud, søger vi en teknisk salgssupporter til at understøtte vores salgschef og samtidig være bindeled til projektafdelingen.

Om jobbet

Langt de fleste af vores projekter starter med en kundespecifik problemstilling. Som teknisk salgssupporter er din opgave at finde den optimale løsningen på problemet, udarbejde illustrationer for denne løsning og kalkulere omkostningerne ved at implementere denne løsning. Til sidst samles dette i et tilbud til kunden. I nogle tilfælde er det nødvendigt at se udfordringen hos kunden fysisk og du skal derfor forvente en del kundebesøg. Det samme gælder når projektet skal præsenteres for kunden, sammen med vores salgschef.

Til den teknisk del af jobbet vil du få støtte fra vores tekniske eksperter indenfor mekanik, el, automation og software.

Vi har masser af opgaver som ligger klar, så tiltrædelse er hurtigst muligt, men vi venter gerne på den rigtige kandidat.

Om dig

Vi forventer at du har en god teknisk forståelse og har sans for at hurtigt at finde løsninger på komplicerede problemstilling. Du har flere års erfaring med SolidWorks eller tilsvarende og forstår hvordan løsningskoncepter omsættes til produktionsprocesser og hvilke omkostninger som er forbundet med dette. Du er stærk i skrift og befinder dig godt i mødet med slutkunden.

Interesseret?

Hvis jobbet er noget for dig, vil det glæde os at modtage din ansøgning og CV hurtigst muligt på [email protected]. Skriv Teknisk Salgssupporter i emnefeltet. Vi indkalder løbende til samtaler og ansætter når vi har fundet den rigtige kandidat.

Har du spørgsmål til jobbet er du velkommen til at kontakte:

Anders Kjergaard Madsen
Teknisk Chef, Partner
[email protected]
22 11 88 80

Om LT Automation

LT Automation udvikler automationsløsninger med særligt fokus på robotter. Vi leverer primært håndteringsløsninger men har et bredt kundesegment, og leverer som nogle af de få i Danmark løsninger til den farmaceutiske bran-che såvel som hospitaler og laboratorier, hvorfor vores løsninger altid er af høj kvalitet.

Kunne du tænke dig at høre mere?

Vi er altid klar til at tage i mod din henvendelse. Om du har spørgsmål til vores rådgivningsforløb, automatiseringsløsninger, produkter eller noget helt fjerde.

KONTAKT OS HER