Ring til os på (+45) 86 51 88 80
< Tilbage til alle nyheder
Del nyheden
14/05/2021

Udadvendt og resultatorienteret sælger søges

Sæt robotter på Danmarkskortet

Er du handlekraftig, selvstændig og sælger med stort S og højt drive? Er du målrettet, dygtig til at opsøge, opbygge og fastholde relationer, og vil du være landsdækkende sælger i en ambitiøs robotvirksomhed? Så send LT Automation din ansøgning. Vi vokser, og vi søger en dygtig kollega til snarlig tiltrædelse. Er du vores nye M/K?

Om jobbet:

LT Automation er en mindre robotvirksomhed med store ambitioner, åben kultur og kort fra idé til handling. Med +20 års erfaringer i at udvikle innovative og brugervenlige robotløsninger til hospitaler og fremstillingsvirksomhe-der i ind- og udland, er vi blandt de danske robotpionerer.

Som vores nye sælger skal du være med til at styrke LT Automations markedsposition i Norden i løbet af de kommende tre år. Det er ikke nødvendigt, at du har erfaringer med salg i Norden. Det får du. Samtidig er det vigtigt, at du er indstillet på rejseaktivitet i hele Danmark og i vores nabolande.

Din vilje til at ville sælge, udvikle og vækste er vital. Derfor færdes du hjemmevant i alle salgets faser; fra salgsplanlægning, over opsøgende salg til mødebooking og lukning af ordrer.

Da LT Automation er hjemmehørende i Aalborg, og da din hovedopgave består i at styrke vores kunderelationer i Danmark, Norden og Tyskland, er din bopæl os underordnet. For os er din selvstændighed og engagement nemlig vigtigere end din bopælsadresse, uddannelses- og jobbaggrund.

Opgaveeksempler:

· Salgsplanlægning, initierende og opsøgende salg
· At booke (kanvas salg) og afholde kundemøder samt opfølgning på tilbud
· Udarbejde tilbud og tilbudsgrundlag
· Lave opfølgninger på vores kunder – nye som gamle
· Fungere som kompetent rådgiver for kundegruppen

Vi forventer ikke, at du er robotekspert, eller at du har årtiers salgserfaring. Vi skal nok sikre, at du får al den robot-teknologiske indsigt, så der hurtigt kommer udbytte af din opsøgende og engagerede salgsindsats.

Om dig:

· Dit gå-på-mod og humør er smittende, og dine salgs-, samarbejds- og kommunikative evner er i top.
· Du er energisk, fokuseret, tager ansvar og arbejder selvstændigt.
· Du er vant til at opsøge og opbygge langvarige kunderelationer.
· Din gennemslagskraft bygger på lige dele faglighed og personlighed.

Kontakt os:

LT Automation tilbyder en spændende salgsstilling i en innovativ robotvirksomhed, med udfordrende opgaver og en stejlt voksende lærings- og udviklingskurve, hvor du i høj grad får mulighed for at sætte dit præg på arbejdsopgaverne.

Hvis det lyder spændende, så send ansøgning og tilhørende CV til administrerende direktør Lasse Thomsen på [email protected]. Send gerne med en kort video af dig selv.

Ansøgninger behandles løbende, og vi ansætter, så snart den rette kandidat er fundet.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Lasse Thomsen på ovenstående mail eller tlf. +45 21 95 88 80.

Læs mere: www.lt-automation.dk

Kunne du tænke dig at høre mere?

Vi er altid klar til at tage i mod din henvendelse. Om du har spørgsmål til vores rådgivningsforløb, automatiseringsløsninger, produkter eller noget helt fjerde.

KONTAKT OS HER