Ring: +45 86 51 88 80

Oplev Health Tech 4.0

LT Automation Aalborg A/S
5. December 2023

Tirsdag den 5. dec. åbner LT Automation Aalborg dørene for et eksklusivt fagligt netværksarrangement målrettet beslutningstagere inden for health care. 

Deltag i enten formiddags- eller eftermiddagsdelen, når vi sammen med partnere, politikere og personalerepræsentanter fra hospitalssektoren sætter fokus på teknologi, der forbedrer sundhedsområdet. 

Ud over optimale netværksmuligheder giver dagen et unikt indblik i innovative health tech-løsninger, som kombinerer digitalisering, sporbarhed, effektivitet og sikkerhed for at løfte og lette hverdagen. 

Søren K. Andersen, CEO LT Automation Aalborg A/S: LabEntry – hurtigere og mere stabil præ-analyse.

Britta Storvang, Laboratory Consultant, Aalborg Universitetshospital: En lettere hverdag og et bedre arbejdsmiljø.

Daniel Blak, CEO SARSTEDT A/S: One-touch flow, færre belastende peaks og højere kvalitet i patientprøve-håndteringen med Tempus600.

Petter Hannerz, Business Development Strategist, Region Skåne: Hvorfor automation? Ambitioner og konkrete mål for Region Skåne.

Malou Skeel, medlem af regionsrådet, Nordjylland for Venstre: Kan vi i Nordjylland sætte patienter, personale og pårørende i centrum UDEN automation?

Sundhedsordfører Per Larsen, MF, Kons. Folkeparti: Presset på sundhedsvæsenet stiger. Kan vi anvende automationsløsninger til at løse udfordringerne?

Martin Bunk, Area Sales Manager KUKA Denmark A/S: Lad robotter klare de nedslidende opgaver – de kan meget mere i dag end de fleste tror. KUKA er blandt verdens førende robotproducenter. Hør hvordan KUKA-robotter eminent sikrer effektiv og stabil håndtering af patientprøver.

Lokation:

LT Automation Aalborg A/S
Fåborgvej 15A
9220 Aalborg Øst

Tid og dato:

Tirsdag d. 5. december 2023
09.00 – 12.00: Heat 1/2: Udstilling og oplæg
12.00 – 13.00: Fælles frokost
13.00 – 16.00: Heat 2/2: Udstilling og oplæg

Et mere stabilt og effektivt flow af patientprøver er med til at fremme visionerne om et velfungerende sundhedsvæsen præget af overblik, omsorg og overskud. 

Arbejder du i med sundhedsvæsenet? Vil du inspireres, møde spændende fagpersoner og få førstehåndsindblik i avanceret robotteknologi, der skaber bedre forhold for såvel patienter som personale? 

Tilmeld dig arrangementet på [email protected] senest tirsdag d. 28. november. 

Vigtigt: De 2 heats er identiske og er til for at give dig fleksibilitet i forbindelse med deltagelse. Derfor ønsker vi at få din besked om hvilket heat du påtænker at deltage i. Det er påkrævet at du mailer os om din ønskede deltagelse via mail. Det er gratis at deltage i arrangementet, men hvis du udebliver vil du blive opkrævet 450.00 DKK.

Lokation:

LT Automation Aalborg A/S
Fåborgvej 15A
9220 Aalborg Øst

Tid og dato:

Tirsdag d. 5. december 2023
09.00 – 12.00: Heat 1/2: Udstilling og oplæg
12.00 – 13.00: Fælles frokost
13.00 – 16.00: Heat 2/2: Udstilling og oplæg