Ring: +45 86 51 88 80

Om LT Auto­mation

Er du nysgerrig efter hvem LT Automation Aalborg er, og hvad vi kan? Her på siden kan du blive klogere. Søger du information, som du ikke kan finde, er vi kun et opkald eller e-mail væk.

LT Automation A/S er en innovativ landsdækkende ingeniørvirksomhed, der med base i Aalborg rådgiver i, udvikler og implementerer langsigtede automationsløsninger ved hjælp af robotteknologi.

I dag er vi 16 medarbejdere – alle engagerede og fagligt stærke, og vi opererer inden for to ekspertområder; Velfærd & Sundhed. 

Det er vores ambition at være førende indenfor udvikling af innovative automationsløsninger, der letter hverdagen, forbedrer arbejdsmiljøet og styrker konkurrencekraften.

Uanset om du er en farmaceutisk produktionsvirksomhed eller en offentlig institution kan vores ekspertise sikkert hjælpe jer videre.

Vi har mange års erfaringer inden for robotteknologi og er vant til at løse komplekse udfordringer for et bredt udsnit af større og mindre virksomheder og organisationer.

Vi sætter os altid grundigt ind i den enkelte kundes udfordringer, og detaljerne bliver undersøgt grundigt, så vi opnå den mest nuancerede forståelse af helheden.

Dermed kan vi levere den mest innovative og effektive løsning, der samtidig sikrer et indgående overblik over økonomien, fordelene og de effekter, vores løsning skaber.